Alpo Aaltokoski Company hakee tuottajaa

Alpo Aaltokoski Company on helsinkiläinen vuonna 1995 perustettu nykytanssiryhmä, jonka teoksia on esitetty yli 30 maassa. Palkittu koreografi ja tanssitaiteilija Alpo Aaltokoski (s. 1958) on ryhmän taiteellinen johtaja. Ryhmän työtila sijaitsee Kaapelitehtaalla. Toiminnan taloudellisia tukijoita ovat mm. Taiteen edistämiskeskus ja Helsingin kaupunki. 

Tuottajan työnkuva

Tuottaja vastaa Alpo Aaltokoski Companyn hallinnollisista ja tuotannollisista tehtävistä kotimaassa ja kansainvälisesti sekä ryhmän toiminnan kehittämisestä. Työtehtävät sisältävät talous- ja henkilöstöhallintoa, myyntiä ja markkinointia sekä viestintää. Tuottaja työskentelee yhteistyössä taiteellisen johtajan kanssa.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai käytännössä hankittua vankkaa kokemusta tuotantotehtävistä kulttuurin kentällä. Kulttuurialan rahoituskanavien tuntemus on tehtävässä oleellista. Suomen ja englannin erinomainen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito on välttämättömyys. Muu kielitaito sekä kokemus kansainvälisestä verkostoitumisesta ja yhteistyöstä katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää ajoittaista matkustamista.

Mikäli olet aloitteellinen ja innovatiivinen sekä työskentelet mielellään itsenäisesti kuin myös ryhmässä, voit olla etsimämme henkilö.  Jos sen lisäksi omaat hyvät sosiaaliset taidot, joustavuutta ja paineensietokykyä, sinulla on ominaisuuksia, jotka tukevat tämän työtehtävän menestyksellistä hoitamista. Tarjoamamme työtehtävä on monipuolinen, ja ryhmän toimintaympäristö luova sekä dynaaminen nykytanssin ja kulttuurin kenttä.

Työsuhde

Työsuhde alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kk koeaika. Palkkauksessa noudatetaan Teatterialan työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV pyydetään lähettämään 12.7.2020 mennessä osoitteeseen info(at)aaltokoskicompany.fi otsikolla ”Tuottaja”. Haastattelut toteutetaan heinäkuun viimeisellä viikolla 31. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan haastateltaviksi kutsuttaville.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: 29.-30.6.2020 klo 11.-13.30 Sari Lakso, p. 044 323 3509Jaa eteenpäin:

Tänä vuonna turkulaisyleisö pääsee tutustumaan kiriitikoiden ylistämän ja yleisön arvostaman koreografi Alpo Aaltokosken työhön. Syksyllä Aaltokoski...

Lue lisää

Alpo Aaltokoski Companyn ja Leevi Madetojan Okon Fuoko – Näe minut nähdään helmikuussa Tanssin talossa, Helsingissä, ja huhtikuussa...

Lue lisää

Uutta kulmaa klassikkoduettoon ja askelia machismosta miehisyyteen –Alpo Aaltokoski Companyn ja Jussi Väänäsen teokset syyskuussa Stoassa...

Lue lisää