Alpo Aaltokoski Company hakee tuottajan äitiysloman sijaista ajalle 9.1.2023-8.1.2024

Alpo Aaltokoski Company on helsinkiläinen vuonna 1995 perustettu nykytanssiryhmä, jonka teoksia on esitetty yli 30 maassa. Palkittu koreografi ja tanssitaiteilija Alpo Aaltokoski on ryhmän taiteellinen johtaja. Ryhmän työtila sijaitsee Kaapelitehtaalla Helsingissä. Toiminnan taloudellisia tukijoita ovat mm. Taiteen edistämiskeskus ja Helsingin kaupunki.

Työnkuva: 

Tuottaja vastaa Alpo Aaltokoski Companyn hallinnollisista ja tuotannollisista tehtävistä sekä toiminnan kehittämisestä. Työtehtävät sisältävät talous- ja henkilöstöhallintoa, myyntiä sekä markkinointia ja viestintää. 

Tuottaja työskentelee yhteistyössä taiteellisen johtajan kanssa. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että ryhmässä. 

Hakijalta edellytetään 

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai käytännössä hankittua vankkaa kokemusta tuotantotehtävistä kulttuurin kentällä. 
  • Kulttuurialan rahoituskanavien tuntemusta
  • Suomen ja englannin erinomainen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. 
  • Oma-aloitteisuutta ja itseohjaavuutta 

Lisäksi työssä on eduksi innovatiivisuus, hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus ja paineensietokyky. 

Tarjoamamme työtehtävää, joka on 

  • Monipuolinen
  • Luovassa ja dynaamisessa toimintaympäristössä
  • Keskeisellä paikalla nykytanssin ja kulttuurin kenttää. 

Työsuhde: 

Työsuhde on määräaikainen 9.1.2023-8.1.2024. Tehtävässä on 4 kk koeaika. Palkkauksessa noudatetaan Teatterialan työehtosopimusta.

Hakuohjeet: 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV pyydetään lähettämään 14.10.2022 mennessä osoitteeseen info(at)aaltokoskicompany.fi otsikolla ”Tuottajan sijaisuus”. Haastattelut toteutetaan marraskuun ensimmäisellä viikolla. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan haastateltaviksi kutsuttaville.

Jaa eteenpäin:

Uutta kulmaa klassikkoduettoon ja askelia machismosta miehisyyteen –Alpo Aaltokoski Companyn ja Jussi Väänäsen teokset syyskuussa Stoassa...

Lue lisää

Alpo Aaltokoski Company esiintyy parhaillaan Meksikossa teoksellaan Ali & Alpo. Kiertue sisältää esitykset kolmessa kaupungissa: Matehualassa, Ciudad...

Lue lisää

Tervetuloa uuden 50+ -tanssikollektiivin perustamiskokoukseen! Aika: ti 28.3. klo 14–16 Paikka: Pannuhallin lämpiö, Tanssin talo, Kaapelitehdas Järjestäjä: Nomadi...

Lue lisää